tätningslist-byggnader

Uthyrning av fönsterparaplyer

Här kan du enkelt hyra fönsterparaplyer. När du hyr dem av oss, behöver du inte hålla någon stor förvaring åt dem när de inte används. Det passar alla som behöver ta en paus i arbetet med fönsterrenoveringar.

Varför hyra fönsterparaply?

Ett fönsterparaply fäller du upp och monterar utanpå fönster. Det gör att fönstret är skyddat mot regn och vind. Tar du sedan en paus i arbetet med fönsterrenoveringen så behöver du inte oroa dig över färgen eller det arbete som du redan har gjort. Med ett fönsterparaply, bevarar du det du redan har gjort.

Arbeta med fönster när det passar dig

Fönsterparaplyt gör så att du kan måla fönster när det passar dig. Skulle du bli avbruten mitt i fönsterrenoveringen behöver du inte oroa dig över att målarfärgen förstörs av nederbörd eller något annat. Fönsterparaplyt ser till så att färgen är intakt medan du gör annat. Särskilt viktigt är det för den som inte kan eller har lust att arbeta med fönsterrenoveringen i ett streck, och som har behov av pauser då och då.

Fönsterparaplyer som är lätta att hantera

Att fälla upp och fälla ner fönsterparaplyer är inte alls svårt. De fälls upp som andra paraplyn. Sedan är det lätt montera dem på en fönsterställning som håller dem på plats. Det innebär att du kan arbeta med dina fönster, oavsett vilket väder det är.

Så här gör du:

  1. Välj den storlek som du behöver på dina fönsterparaplyer
  2. Du kan arbeta med fönsterrenoveringen oavsett väder och vind
  3. Hyr du flera på en gång får du rabatt motsvarande antal fönsterparaplyer
  4. Hyr du många på en gång får du fri frakt
  5. Betala bara för den tid som du behöver ha dem
Här hittar du all information om hur du enklast kan hyra fönsterparaplyer till din arbetsplats eller om du renovera fönster hemma på egen hand.