tätningslist-hyra-fönsterparaply

Tätninglist

Här hittar du olika slags tätnings- och dammlister som du behöver, som arbetar med tätning av fönster och dörrar.

Vi har tätningslister med olika profiler och färger så att listerna sitter perfekt som isolering av fönster och dörrar. Vi tillverkar själva våra egna tätningslister, och har själva arbetat med ett otal fönsterrenoveringar. Därför vet vi exakt vilka slags tätningslister och lim som du behöver när du renoverar fönster, dörrar då du arbetar med tätningar.

Vi har både tätningslister, lim till dem, klammerborttagare och fönsterskydd som du kan behöva när du renoverar fönster. Vi har även självhäftande dammlister om du hellre vill ha det.

tätningslist-list

Hitta det du behöver och beställ hem

Eftersom du enkelt kan beställa hem de tätningslister och lim som du behöver till din fönsterrenovering spelar det ingen roll var i landet som du befinner dig eller var du arbetar för tillfället. Alla beställningar kan du göra on-line. Det enda som du behöver är en mobil eller dator med en internetuppkoppling.

  1. Välj de produkter som du behöver för ditt hantverk.
  2. Beställ hem dem enkelt. Vi har säkra betalningar.
  3. Sedan kommer paketet på posten till den adress som du väljer att få dina beställningar.

Enklare än så här blir det inte att få dina tätningslister. De kommer hem till dig eller till kontoret. Du slipper köra med din bil för att hämta hem sakerna. När de väl är hemma hos dig eller på det kontor som du använder som utgångspunkt för ditt arbete, är det bara att lasta dem i bilen och köra till den arbetsplats där du behöver dem.

Därför är beställningen on-line

Vi har en e-butik där du enkelt kan se hela vårt stora sortiment. Här kan du enkelt beställa hem det du behöver – när som helst. På så sätt behöver du inte passa några öppettider. Du behöver inte ens klä på dig. Oavsett när under dygnets 24 timmar som du kommer på att du behöver tätningslister, så kan du beställa hem så många och den variant som du behöver.

Vilka slags tätningslister behöver du? VI har det du behöver för ditt arbete med isolering av fönster och dörrar. Beställ enkelt hem on-line.