Om oss

Vi på Parawind är själva fönsterrenoverare och har renoverat otaliga fönster. Därför vet vi precis vilka redskap och material som krävs när du renoverar fönster, dörrar och isolerar dem.

Historien om oss

Vi började som ett enskilt företag men växte snabbt när våra kunder upptäckte våra produkter som alla håller en mycket hög nivå. Idag är vi ett fullfjädrat aktiebolag och expanderar allt eftersom efterfrågan på våra produkter och tjänster växer i omfattning.

Exakta tätningslister

Sedan 2011 tillverkar vi själva alla våra tätningslister och beslag. Eftersom vi vet vad för slags tätningslister som du och andra fönsterrenoverare behöver för en effektiv tätning så tillverkar vi just det. Därför har vi tätningslister med olika slags profiler och färger. Det finns även självhäftande sådana. Ibland behöver man det. Andra slags tätningslister kräver lim som du stryker på, till exempel direkt på fönstret för att kunna hålla i många år. Vi har minst 10 års garanti på många av våra produkter.

Fönsterparaplyn till uthyrning

Vi tillverkar också alla de fönsterparaplyn som vi hyr ut. De byggdes egentligen från början för att vi själva behövde sådana, tills vi kom på att även andra som renoverar fönster behöver samma slags fönsterskydd. Det ska inte vara så att du ska vara beroende av vädret när du utför sitt viktiga arbete med fönsterrenovering.

Tveka inte att ta kontakt för en offertförfrågan om våra tjänster när det kommer till tätningslister och uthyrning av fönsterparaplyn!